woensdag 26 december 2012

25 december

Vandaag antwoord op een aantal vragen waar mensen kennelijk naar op zoek zijn.

Voor degene die zoekt naar "164.1100 MHz Groningen": deze frequentie wordt door een transportbedrijf gebruikt dat op dit moment druk is met bieten; omdat Oldenburger transport in Veendam een jaar of 20 geleden  op deze frequentie zat, en ze volgens verschillende transportfoto's op dit moment ook met bieten rijden, houd ik het erop dat het dit bedrijf is. Ik hoop de komende weken hier nog een bevestiging van te zien. Ze werken trouwens zonder tq; aangezien ze voor zover ik het ontvang, de enigen zijn op deze frequentie, is dat ook niet echt nodig.



Voor degene die zoekt naar:"frequentie ns assen mhz": het antwoord is 921-925 MHz voor de machinist-seinhuiscommunicatie, en 390-395 MHz voor wat er eventueel nog rest van wat ooit de Spoorwegpolitie was. Zie verder hier en hier.


Voor degene die zoekt naar "149.6375 assen": als op deze frequentie taxi's te horen zijn moet dat wel Vrieswijk in Haren zijn en volgens mij is de combinatie van deze frequentie en deze gebruiker al zou oud als de wereld.


En voor degene die zoekt naar ¨Henk Brinks gynaecoloog" hierbij een foto van hem:































Geen opmerkingen:

Een reactie posten