dinsdag 4 september 2018

4 september

455.8900 MHz tq 141.3 staat te boek als een kanaal van de gasopslag Zuidwending, maar het gepraat hierop is dit niet. Wel industrieel, maar er zijn een lijn 2, 3 en 4, met een hopper, en de nodige drains. Het gepraat dat je op een gasopslag zou verwachten (over enorme drukken en flows, en over werkvergunningen en ander procedureel gepraat) is hier niet te horen.

3 opmerkingen:

  1. Deze heb ik vandaag ook gehoord in Delfzijl, hard omgeving van Aldel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook toevallig.. Nu is het moeilijke van deze frequenties met deze tq dat ik ze meestal ongeinteresseerd wegdraai met het idee 'ach, Mammoet'. Pas als je toch even luistert en hoort dat er geen kraanaanwijzingen te horen zijn, ga je je afvragen wie het dan wel zijn. Zou jou bron van vandaag in Delfzijl niet toch Mammoet geweest kunnen zijn? Er werd nogal wat gehesen een maand geleden, helemaal bij BioMCN, en dat is niet zo heel ver van Aldel. Wat ik hoor is net te horen tussen Winschoten en Zuidbroek, redelijk bij Pekela, en zo'n beetje volle sterkte bij Veendam.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog wat anders, op of rond het chemiepark is al tijden een gebruiker op 455.8100 MHz met tq 141.3 te horen. Hierop ook geen kraangepraat, maar NL, D, Pools os Spaans gepraat van steigerbouwers of zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen