donderdag 10 november 2011

10 november

458.5500 MHz ver weg agrarisch gepraat
152.8125 MHz m-m twee trekkers die met pakken (hooi of stro) ergens uit Stadskanaal via Alteveer, Oude Pekela, Blijham en Winschoten richting Finsterwolde reden. Ergens op een land was Speelman (loonbedrijf uit Alteveer/Stadskanaal) aan het werk; [bij Speelman staan VHF-breedbandantennes van Kahtrein, maar 152.8125 is kennelijk niet Speelman]. De een had er 15 ton op en de ander 9. Ook had een van de twee bestuurders er land bijgekocht tegenover het varkensbedrijf Van der Wal (Höchterweg 1 te Alteveer (Stadskanaal), waar ze op een bepaald moment voorbijreden. Ze vervolgden hun weg, waarschijnlijk via de Tangerveldweg, Borgesiusweg en Wedderweg naar de Industrieweg-Oost in Oude Pekela en kwamen daar over Lucas en Gea, die daar wonen, en Hempflax te spreken. Bij het Pekelderhoofddiep aangekomen reed een bestuurder rechtdoor, langs de watertoren, om bij de rotonde de N367 op te rijden, terwijl de ander waarschijnlijk doorstak via of de Feiko Clockstraat of de H. Westerstraat (de oost- en westkant van het diep) naar de N367. Bij de volgende rotonde, ten noordwesten van Blijham gelegen, waren de bestuurders het erover eens hier niet de parallelweg van de N367 richting Winschoten te nemen, en nam men dus de hoofdweg. Men vervolgde door Winschoten en ging ten noorden van Winschoten, waar het einddoel via de tomtom nog 9 kilometer bedroeg, richting Finsterwolde;
Tussen half een en een kwamen ze teruggereden, en waren ze minder spraakzaam. Bij de drempel (ergens voorbij Alteveer) woont Tina.
165.8700 MHz m-m slootmaaiers; Drents gepraat. Zijn bij vloeivelden aan het werk en die heb je ten noordoosten van Stadskanaal.
464.8875 MHz tq 103.5 paar korte gesprekken tussen een man en een vrouw, niet duidelijk waar het over ging. Later minder sterk, kennelijk m-m.
467.3300 MHz tq 203.5 Emmtec of Tejin in Emmen.
162.2750 MHz bedrijf dat op een marifoonfrequentie werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten